عکاسی فروسرخ پیچش فوقالعادهای به نحوه نگرش ما نسبت به جهان میدهد. با استفاده از فیلترهای فروسرخ، تغییر رنگ بهگونهای صورت میپذیرد که گویی در سیارهی دیگری هستیم. افتخار این سبک از عکاسی متعلق به کلاری ویژن میباشد که یک سایت ذخیره آنلاین و آموزش الکترونیکی است که اخیراً اولین مسابقه سالانه عکاسی فروسرخ خود را برگزار کرد که " زندگی با نوری دیگر" نام داشت. داوران مسابقه، تأثیرگذارترین گروه برندگان را از میان حدود 2800 عکس ارسالی انتخاب کردند.
کلاری ویژن برای افتتاحیه مسابقه 2019 چند سؤال را در بخش عمومی عکاسی فروسرخ خود مطرح نمود. آنها میخواستند بدانند که:
وقتی ما از عکاسی فروسرخ استفاده میکنیم چه چیزهایی تغییر میکنند و چه چیزهایی ثابت میمانند؟
چه زیباییهایی در نور نهفته است که ما قادر به دیدن آنها نیستیم؟
عکسهای ارسالی برنده، مردم و مکانها را به نوع دیگری از آنها تبدیل کرده بودند. برخی از قابلتوجهترینها شامل فیلترهایی است که باعث افزودن یک حالت یخی به منظره و بنا میشود. در عکس پیر لوییسفرر که پاریس نامشهود نام داشت، او عکسی روح مانند از برج ایفل گرفته بود. قرار داشتن برگهای سفید در اطراف برج به گونهایست که گویی ما شاهد دیدن این سازه درگذشته هستیم. "درخت تنهای" دیوید هال نیز گویی در همان دنیای مشابه قرار گرفته است. یک درخت تنها که در سایههای خاکستری و آبی قرار گرفته نیز، بنظر در بُعد دیگری از جهان است که قابلدستیابی نمیباشد.
نفرات اول تا سوم هر دسته از عکاسی از کلاری ویژن کارتهای هدیهای را به عنوان جایزه دریافت نمودند. آنها امیدوارند که با این سبک عکاسی، سبب شکوفایی و رونقگرفتن جامعه عکاسی فروسرخ شوند. باهم به تماشای برخی از این عکسها مینشینیم. شما چه اطلاعات دیگری در مورد این سبک از عکاسی دارید؟ اصلا آیا پیش از این با این نوع عکاسی آشنا بودید؟ منتظر دریافت نظرات شما هستیم.
درخت تنها، عکاس دیوید هال. نفر اول، چشمانداز فروسرخ
مخمل قرمز، عکاس هلن بردشاو، نفر دوم، رنگ فروسرخ
زابریسکی، عکاس بیمی یانگ، نفر اول، سیاه و سفید فروسرخ
مه مرطوب، عکاس یانگ کون پارک، لوح افتخار، نور مریی
پاریس نامرئی، عکاس پیر لوییس فرر. نفر سوم، مقاله عکس